O nama

Poštovani biciklistički prijatelji, dobrodošli na stranicu “K1Bikesport”

Nalazimo se u Krapinskim Toplicama, jednoj od prekrasnih kotlina Hrvatskog Zagorja, okruženoj mnoštvom brežuljaka, samo 45 km sjeverno od Zagreba. K1Bikesport je mjesto gdje će svi oni koji nalaze zadovoljstvo u vožnji bicikla dobiti kvalitetnu uslugu i komponente potrebne za dugo i pouzdano funkcioniranje svojih dvokotačnih ljubimaca.
Ovaj obrt je osnovan iz ljubavi prema biciklizmu, te dijelom kao odgovor na hrvatsko tržište suočeno sa sve većim brojem bicikala loše kvalitete, posebice onih iz raznih trgovačkih lanaca. Upravo zato kupce želimo bolje upoznati sa značajem izbora kvalitetnog bicikla koji će svakom od Vas pružiti puno zadovoljstvo, ali i sigurnost u vožnji, jer nam nije cilj samo prodati bicikl, već pomoći pri odabiru optimalnog bicikla sukladno Vašim potrebama i mogućnostima. Upravo zato, u našem salonu bit će vam na raspolaganju stručna osoba koja će kroz osobni pristup svakom kupcu svojim iskustvom i stručnim savjetima pomagati pri odabiru novog bicikla.

 

U svojoj djelatnosti prisutni smo neprekidno više od 10 godina i vršimo prodaju bicikala, ali i sastavljanje vanserijskih bicikala od različitih dijelova i komponenti sukladno Vašem odabiru, a sve kako bismo maksimalno udovoljili željama i potrebama svakog od Vas. Također vršimo i popravak i servis te ističemo kako je prvi servis bicikala kupljenih u našem salonu potpuno besplatan.

Na svakom novom biciklu u K1Bikesport radionici napravljen je stručan i temeljit nulti servis nakon kojeg se bicikl testira, a rezultat toga je trajnost bicikala koje i nakon više godina još uvijek viđamo po cestama kako skupljaju kilometre. Prema Vašim potrebama dorađujemo bicikle – kako rekreativne, tako i profesionalne.

Moramo naglasiti da kotače izrađujemo ručno, isključivo u našoj radionici što Vam garantira maksimalnu funkcionalnost i preciznost izrade.

Važna karika je tehnička podrška i pomoć u vidu savjetovanja ukoliko imate kvar na putu, u kojem nas slučaju u bilo koje vrijeme možete kontaktirati putem mobitela 098/514-209.

Za intervencije izvan radnog vremena i najavu dolaska na servis budite slobodni nazvati na mobitel.

Vlasnik K1Bikesport-a, Kristijan Gaćina